Loc de joacă LaserTag Arena

Lasertag Arena București este un loc de joacă altfel, destinat atât copiilor, cât și adulților. De asemenea, organizăm petreceri pentru copii și evenimente corporate.

Cu o arenă lasertag recent renovată (având 700 m2, astfel încât este cea mai mare arenă lasertag din București), Lasertag Arena este un spațiu de distracție și joacă diferit față de clasicele locuri de joacă pe care le cunoaștem cu toții.

Ce este jocul de laser tag

Ceea ce inițial s-a dorit a fi un tip de antrenament revoluționar pentru soldații armatei americane, a fost preluat și transformat în actualul joc de laser tag în care concurenții, înarmați cu o armă de mână care emite o rază în infraroșu (complet inofensivă, ceva similar cu cele emise de o telecomandă normală a unui TV).

Termenul de „laser” se folosește pentru a da o aură mai războinică jocului.

Semnalul este recepționat de către niște senzori, plasați pe echipamentul adversarului, iar numărul de lovituri se înregistrează în armă.

Prezentare loc de joacă Lasertag Arena

De cum păşiţi în garnizoana Lasertag Arena veţi fi întâmpinaţi, pe lângă ospitalitatea proverbială a echipei noastre, de cel mai mare spaţiu de relaxare al unui loc de joacă, 125 m2. Spaţiul este dotat cu mese și canapele confortabile, zonă de jocuri (fussball, airhockey, darts, trambulină, biliard) plus un bar diversificat: sucuri diverse, apă plată, minerală, cafea, ciocolată caldă, ceai etc.

Deși avem toate dotările unui loc de joacă clasic, nu ne considerăm unul. Nu ne deosebesc doar dotările de locurile de joacă pentru copii, ci, mai ales, atmosfera și oamenii.

Arena noastră lasertag este dezvoltată pe două nivele, cu cele mai captivante povești scrise pe toți pereții de unul dintre cei mai talentați artiști grafici.

În întortocheatele și interactivele labirinturi, veți avea ocazia să vă întâlniți cu prietenii noștri foarte buni Megatron, Darth Vader sau Predator.

Ca încheiere, nu putem decât să vă spunem că Lasertag Arena este cea mai frumoasă poveste pe care o puteți avea la orice fel de eveniment, de la ziua piticului, la evenimente corporate. Lasertag Arena este povestea ta spusă ALTFEL.