PETRECERI PENTRU COPII PUR ȘI SIMPLU PERFECTE!

Dati-ne nouă toate grijile voastre, iar noi vă dăm la schimb mult timp liber. Totul într-un loc inedit și ideal pentru petreceri pentru copii! Pentru că ar fi foarte multe de spus despre povestea Lasertag Arena, ne rezumăm la atât: Cea mai mare și interactivă arenă, activitățile originale și diverse, cât mai ales serviciile ireproșabile ne recomandă! Vă garantăm cele mai tari petreceri pentru copii din București!

Vârsta participanților

Pentru că deținem cea mai nouă tehnologie de lasertag, în care nu există cabluri sau veste greoaie, ci doar 3 senzori fixați pe un ham foarte ușor, și pentru că avem cea mai mare și mai fantezistă arenă, jocul este recomandat copiilor de toate vârstele: de la 6 la 84 de ani!

Pachetul de bază contine:

 • EXCLUSIVITATE în spațiul rezervat petrecerii si jocurilor lasertag, timp de 3 ORE;
 • JOCURI lasertag NELIMITATE in intervalul orar rezervat petrecerii;
 • apă plată și sucuri pentru copii la discreție;
 • invitații (tipărite și electronice). Aplicația care trimite invitațiile electronice, pusă la dispoziția dvs., ajută la gestionarea aspectelor organizării petrecerii, aceasta păstrând consemnate dorințele dvs. și serviciile stabilite de comun acord cu noi.

Calcul estimativ servicii pachet de bază

Număr copii: Ziua săptămânii:

Cost: Lei

Pachete Extra

Pentru ca distracția să fie completă, pe lângă pachetul de bază, vă putem pune la dispozitie mai multe servicii:

 • Jocuri sală: human foosball, airhokey, darts, foosball, biliard
 • Sumo: include saltea, costume sumo, căști de protecție, animator

Dacă doriți oferta noastră completă, vă rugăm să ne scrieți la rezervari@lasertag-arena.ro sau să ne sunați la numărul de telefon: 0721.130.284

Cum procedăm cu mâncarea și tortul ?

Pentru comanda de tort, noi colaborăm și investim cu deplina noastră incredere, cofetăria eTorturi.
De asemenea, pe lângă tort, cofetăriile pot asigura și pateuri sau gustări pentru adulți.
Colaboratorii noștri de la Trenta Pizza vă vor asigura servirea celor mai delicioase pizza.

Precizări suplimentare

 • Dacă doriți să aduceți tortul de la altă cofetărie decât cea agreată de noi, se percepe o taxă de debarasare de 50 lei.
 • Pentru băuturi aduse din afară care se comercializează și în locatia noastră, se achită o taxa de 150 de lei. O taxă de 150 de lei se aplică și în cazul mâncării aduse din afara locatiei sau de la alți furnizori decât cei agreați si enumerați în această pagină.
 • Timpul alocat unei petreceri este de 3 ore, tot spațiul fiind închiriat cu exclusivitate pentru această perioadă clienților nostri. Accesul în spațiu se face cu cel mult 10 minute înainte de începerea petrecerii și eliberarea va avea loc cel mai târziu, la 10 minute după ce timpul alocat a expirat.
 • În măsura în care este posibil și în funcție de programările ulterioare, orice eveniment se poate prelungi, costul fiind de 180 lei/ jumătate de oră.
 • Pe toată perioada evenimentului, veți avea exclusivitate asupra întregului spațiu.